Πολιτική Επιστροφών BUZZ

Πολιτική Επιστροφών


Επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και δεν έχει αλλοιωθεί η αρχική τους συσκευασία.


Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής συσκευασίας, καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.


Οι επιστροφές γίνονται δεκτές για (14) δεκατέσσερις ημέρες από την παράδοση των προϊόντων εφόσον πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές, χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον υπάρχει ευθύνη της εταιρείας. Σε διαφορετική περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.


Στην περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση, γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.


Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει αλλοιωθεί/σπάσει μέσα στη συσκευασία, κατά τη διάρκεια της αποστολής, γίνεται αντικατάσταση,μόνο και εφόσον ενημερωθούμε την ημέρα της παραλαβής του.Πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος αντικατάσταση δεν είναι δυνατή.


Το κόστος επιστροφής και αντικατάστασης του προϊόντος σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας είναι Δωρεάν. Σε διαφορετική περίπτωση εάν το λάθος δηλαδή είναι το πελάτη, το κόστος επιστροφής και αντικατάστασης το επιβαρύνεται ο πελάτης και το κόστος είναι στα 5€.


Πριν την επιστροφή των προϊόντων είναι απαραίτητο να έχετε επικοινωνήσει με την εταιρία μας με e-mail στο sales@buzzmobile.gr


Η διεύθυνση επιστροφής των προϊόντων είναι:

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 105 & ΠΑΝΟΡΜΟΥ,
11523 ΑΘΗΝΑ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΤΗΛ.: 210 69 25 528


Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων


Με Επίσκεψη σε κάποιο από τα φυσικά μας καταστήματα σε Αθήνα ή Μύκονο


Μας επιστρέφετε το προϊόν στο κατάστημα μαζί με την απόδειξη λιανικής και αφού γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και πληρεί τις προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται αντικατάσταση του με κάποιο άλλο προϊόν


Με Αποστολή Προς Την Εταιρία Μας


Κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρία μας, συσκευάζετε και αποστέλλετε το προϊόν συνοδευόμενο από την απόδειξη του, με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών της εταιρίας μας. Προσοχή σε περίπτωση που δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρία δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή με τα συνολικά έξοδα μεταφοράς να επιβαρύνουν τον ίδιο (5€)

Αρχική Σελίδα Sitemap
×
newsletter
κάνε την εγγραφή σου τώρα δωρεάν για να λάβεις στο email σου κουπόνι με -5% έκπτωση για την πρώτη σου παραγγελία
ΕΓΓΡΑΦΗ
Ακολουθηστε μας στα Social Media
Το email αυτό, υπάρχει ήδη στη λίστα του mybuzz.gr!

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Θα τα πούμε... σύντομα :)